Etichete

, , ,

UnknownDupa ce s-a confirmat ca femeia pe care a batut-o in noaptea de 8 februarie este Rihanna, Chris Brown a inceput sa aiba de suferit in urma accesului de furie.

Sa recapitulez pe scurt: Masina in care se aflau cei doi (un Lamborghini) era inchiriat de Brown cu 2000 de dolari pe zi, masina se afla sub custodia politiei; nu Rihanna a fost cea care a sunat la politie ci un martor care a auzit-o tipand; Chris nu a batut-o nici cu umbrela (lol) si nici nu avea in posesie vreun pistol; martorii din spital au declarat ca ranile Rihannei sunt groaznice, cantareata avand fata plina de vanatai, nasul spart, buza sparta si urme de muscaturi pe maini si degete; Chris a platit 50,000 de dolari cautiunea pentru a iesi din arestul politiei; motivul pentru care baiatul a atacat-o este necunoscut, dar se vehiculeaza doua variante: Rihanna i-a reprosat acesuia ca se uita dupa alte femei la petrecerea de la care veneau si, varianta mai dura, Chris si-a iesit din minti pentru ca iubita lui i-a dat herpes genital.

Opinia publica din America il condamna pe Brown pentru gestul sau si deja cuplul este comparat cu Ike si Tina Turner. Problemele abia acum incep pentru cantaretul de R’n’B dupa ce Wrigley’s a retras de pe piata reclama in care aparea artistul. O alta campanie care s-a dezis de violentul Chris este celebra „Got Milk?„. Sa vedem ce va urma…

Anunțuri