Etichete

, ,

rihannaSper ca subiectul asta sa nu devina un post permanent pe blog. Acum sa va impartasesc noutatile in acest ultra mediatizat caz, potrivit raportului intocmit de politie. De acolo aflam urmatoarele:

Intr-adevar o femeie i-a trimis un mesaj pe telefon lui Brown. Initial, Rihanna nu a vrut sa declare motivul din cauza caruia s-a declansat cearta. Totusi ea a spus ca dupa ce a inceput cearta, cantaretul a inceput sa o loveasca. Rihanna i-a spus sa o conduca acasa (la hotel mai exact) si s-a prefacut ca suna pe cineva, spunand: „Da, ma aduce acasa. Vreau ca acolo sa fie si politistii”. Acest fals apel l-a enervat la culme pe Brown care a amenintat: „Esti o terminata! Te voi ucide!” . Aceasta afirmatie a servit drept proba in plangere. Dupa amenintarea verbala, Chris a inceput sa o loveasca cu pumnii. Rihanna a reusit sa scoata cheia din contact si se o arunce afara.

Acum urmeaza partea interesanta: Rihanna le-a spus politistilor ca nu este prima data cand Chris este violent cu ea! Ea a caracterizat relatia lor ca fiind una extrem de violenta.

Urmeaza ca politistii sa stabileasca ce e adevarat si ce nu.

Reclame